Wintergardens

JVS este producator de sisteme wintergardens din Bucuresti, compartimentari birouri din profile de aluminiu sau structuri de lemn lamelar. Societatea Victor & Jan Servimex SRL a fost infiintata in anul 1993 in Bucuresti. Incepind cu anul 2005 compania noastra a inceput, in jud Ilfov, com Corbeanca, confectionarea si montarea usilor si ferestrelor din aluminiu, produse de tip multilock realizate cu profile din aluminiu furnizate de catre Elvial(Grecia) precum si a sistemelor de umbrire de tip rulou sau oblon. Incercand sa raspundem solicitarilor tot mai diverse ale clientilor nostrii, solicitari care implica servicii complete in realizarea proiectelor lor, ne-am dezvoltat portofoliul de produse si am inceput confectionarea si montarea de: usi armonice(pliabile) si liftant-culisante, acoperisuri retractabile cu sticla, policarbonat, panel sau textile, multiple solutii de acoperire si umbrire terase. Scopul nostru este de a aduce in viata clientilor noutatea, de a crea spatii de locuit in conditii de relaxare: realizam atat constructii termoizolate, umbrite corespunzator cat si dotate cu solutii diverse de plase antiinsecte.

Inchideri terase

Pentru inchideri terase JVS foloseste sisteme panoramice foarte rezistente din sticla securizata de la 8mm la 12 mm grosime, pereti de vant casetati sau necasetati, sisteme culisante din sticla securizata, usi culisante sau armonice cu si fara rupere de punte termica.

Acoperiri terase

JVS foloseste sisteme complete, solide si durabile pentru a realiza aceste inchideri sau acoperiri terase. Scopul acestor inchideri este de a ajuta clientul sa obtina un spatiu suplimentar, necesar locuintei sau sa ajute la impiedicarea depunerii de zapada sau ploaie pe aceste platforme. Acoperirea terasei se poate realiza cu structuri de aluminiu sau lemn lamelar, policarbonat, panel aluminiu, pot fi acoperisuri fixe sau mobile cat si pergole cu lamele mobile sau retractabile sau simple materiale textile.

Wintergardens

JVS este producator de sisteme wintergarden din Bucuresti, putem realiza compartimentari birouri din profile de aluminiu sau structuri de lemn lamelar. Bineinteles acestea se vor completa cu sticla securizata.

Umbrire terase

JVS efectueaza umbrire de terase, umbrire acoperisuri terase, pereti terase cu sisteme lamelare mobile sau siteme tip veranda, cu rulouri, screenuri sau storuri.